Як знайти роботу в Польщі без знання мови?

Автор vkhbf, Дек. 12, 2024, 11:18

« назад - далее »

vkhbf

Привіт всім! У Польщі я вже 5,5 років, і, чесно кажучи, коли тільки приїхав, не знав польської мови зовсім. Першу роботу знайшов на заводі в Новому Дворі Мазовецькому — оператором станка на виробництві гігієнічних виробів. Я особисто виготовляв вушні палички! 😊 Хочу поділитися своїм досвідом: як я знайшов роботу.

Перед поїздкою в Польщу на цей завод я підписав контракт з Солано (така фірма в Польщі). Сам контракт підписував у Кишиневі. Вони мені сказали, коли і о котрій потрібно виїхати. Від'їзд був з Кишинева, з Північного вокзалу. Довезли до Гури-Кальварії (місто біля Варшави). Там же підписали документи на роботу, з банком. Здали медичні аналізи. Там все зробили буквально за пару годин.

І вже ввечері ми були в Новому Дворі Мазовецькому в хостелі. Через пару днів ми вже приступили до роботи. Спочатку все подобалося на цьому заводі. Вихідними було весело в хостелі. Спати не давали до ранку.

Якщо є питання, можете їх задати в цьому топіку, спробую відповісти всім бажаючим.

Взагалі, якщо не знаєте, до кого звертатися, раджу цю фірму (це не реклама, хоча я б не відмовився від фінансової підтримки з їхнього боку). Хоч у них не високі ставки, зате питання вирішують досить швидко. У них багато координаторів, які на диво досить оперативно.

Якщо є питання, можете їх задати в цьому топіку. Спробую відповісти по можливості всім.